Trouwen

Jullie trouwdag is één van de belangrijkste en mooiste dagen van jullie leven. Wil je dat de sfeervolle binnenstad van Zutphen het toneel wordt van jullie trouwerij? Organiseer jullie bruiloft bij Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen. Het hotel ligt aan het 's-Gravenhof, een historisch plein in een van de oudste steden van Nederland en is zeer geschikt voor een feestelijke bijeenkomst maar biedt jullie tijdens de receptie of feestavond ook een uniek uitzicht op de binnentuin van Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen.

Wat jullie wensen en verwachtingen ook zijn met betrekking tot jullie trouwdag: de medewerkers van Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen doen er alles aan om voor jullie de perfecte dag te organiseren. De medewerkers adviseren en assisteren graag bij de verzorging van jullie feestelijke moment. Bijvoorbeeld met het regelen van de bloemen, fotograaf en de catering.

Trouwen

Trouwplannen? Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet. Op naar de volgende…. dé sprookjesdag! Zijn jullie opzoek naar de mooiste plek voor deze speciale dag? Wat is er mooier dan jullie huwelijk vieren in het romantische Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen? Een bijzondere locatie met de historie van de 17de eeuw gecombineerd met een moderne vleugel van architectuur en kunst. Perfect voor jullie sprookjeshuwelijk, geniet van een heerlijk diner (buffet/menu), een gezellige brunch/lunch of waanzinnige High Tea. Maar je kunt ook bij ons terecht voor een receptie, borrel of feest, met een capaciteit tot wel 200 gasten!

Wij bespreken graag de trouwwensen met jullie.

 +31(0)575 - 596868
 Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur
 

reservations@hotelsgravenhof.nl