Trouwen

Uw trouwdag is één van de belangrijkste en mooiste dagen van uw leven. Wilt u dat de sfeervolle binnenstad van Zutphen het toneel wordt van uw trouwerij? Organiseer uw bruiloft bij Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen. Het Serrerestaurant van het hotel is geschikt voor een feestelijke bijeenkomst en is uniek door het glazen dak met zicht op de sterrenhemel, maar biedt u tijdens uw receptie of feestavond ook een uniek uitzicht op de binnentuin van Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen.

Wat uw wensen en verwachtingen ook zijn met betrekking tot uw trouwdag: de medewerkers van Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen doen er alles aan om voor u de perfecte dag te organiseren. De medewerkers adviseren en assisteren graag bij de verzorging van uw feestelijke moment. Bijvoorbeeld met het regelen van de bloemen, fotograaf en de catering.

Trouwen

U gaat trouwen? Gefeliciteerd! De eerste stap is gezet. Op naar de volgende…. dé sprookjesdag! Bent u opzoek naar de mooiste plek voor deze speciale dag? Wat is er mooier dan uw huwelijk vieren in het romantische Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen? Een bijzondere locatie met de historie van de 17de eeuw gecombineerd met een moderne vleugel van architectuur en kunst. Perfect voor uw sprookjeshuwelijk, geniet van een heerlijk diner (buffet/menu), een gezellige brunch/lunch of waanzinnige High Tea. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een receptie, borrel of feest, met een capaciteit tot wel 200 gasten!

Wij bespreken graag uw trouwwensen met u.

 +31(0)88 - 5220 220 *
 Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur
 reservations@hampshire-hotels.com