Contact

Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen is een historisch hotel dat midden in de binnenstad van Hanzestad Zutphen ligt. Het hotel zelf straalt niet alleen historie uit: ook de binnenstad van Zutphen staat bekend om de vele historische highlights. Door de gunstige ligging van het hotel kunt eenvoudig de verschillende bezienswaardigheden bezoeken, een middagje shoppen of een lange fietstocht maken in de prachtige omgeving.

Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen is eenvoudig bereikbaar met de auto. In de directe omgeving van het hotel vindt u diverse parkeerplaatsen. Wie met het openbaar vervoer naar het hotel reist kan gebruik maken van verschillende buslijnen naar Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen. Wilt u weten welke buslijnen van en naar het hotel gaan? Vraag de medewerkers dan om advies, ze helpen u graag.

Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen handelt onder de naam 's Gravenhof Zutphen BV en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60956992 met BTW nr. NL854134761B01

's Gravenhof 6
7201 DN Zutphen
Nederland
+31 (0)575 596 868

Auto

Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen is eenvoudig bereikbaar met de auto. In de directe omgeving van het hotel vindt u diverse parkeergelegenheden. 

Openbaar vervoer

Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Wilt u weten welke buslijnen u kunt gebruiken om van en naar het hotel te reizen? Vraag de medewerkers van Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen dan voor het beste reisadvies. Het Station is ongeveer 15 minuten lopen vanaf het hotel.

Parkeren

Parkeren met de auto kan op verschillende plekken in Zutphen. Tegenover het hotel is een openbaar parkeerterrein gelegen. Parkeerkaarten zijn op basis van beschikbaarheid te verkrijgen bij de receptie à Euro 15,00 per dag.

Vragen & opmerkingen

Heeft u een vraag of opmerking? Wij staan u graag te woord. Gebruik onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.