Green Key

Een hotel met visie voor de toekomst! Als duurzame onderneming is Hampshire Hotel 's Gravenhof namelijk gecertificeerd met het Green Key certificaat. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid ten aanzien van de natuur en het milieu, zonder dat u hiervoor hoeft in te leveren op comfort. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau.

Wij kunnen met trots melden dat wij dit jaar wederom het Gouden Green Key certificaat behaald hebben!

Duurzame doelen
People, planet en profit zijn een structureel onderdeel van onze bedrijfsdoelstellingen. Daarom zijn wij aangesloten bij Green Key. Dit is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij net een stap bewuster omgaan met de natuur en het milieu dan de normale wet- en regelgeving vereist. Ook staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons hoog in het vaandel.

Onze maatregelen
In de praktijk betekent dit dat wij een goede balans hebben gevonden tussen duurzaam ondernemen en comfort. Ongemerkt zult u tijdens uw verblijf meehelpen om onze doelstellingen te verwezenlijken, zonder dat u hier enig hinder van ondervindt. Zo wordt in het gebouw gebruikt gemaakt van energiezuinige verlichting. Daarnaast wordt er sterk rekening gehouden met klimaatbeheersing, zonder dat u het te warm of te koud zult krijgen. Tijdens uw bezoek zult u wellicht ook gebruik maken van de waterbesparende kranen in ons gebouw, zonder dat u daar als bezoeker iets van merkt.

Na een overnachting bij Hampshire Hotel 's Gravenhof kunt u niet alleen weer fit beginnen aan een nieuwe dag, u heeft ongemerkt ook een bijdrage geleverd aan het behoud van de natuur en het milieu!

X

Boek nu en ontvang 10% korting

Boek nú en ontvang 10% korting op uw overnachting inclusief het ontbijt op elk gewenst kamertype.

Boek nu