Culinair genieten in onze brasserie

U kunt bij ons dineren in onze Brasserie6 van dinsdag t/m zaterdag.

Lunchen is bij mooi weer ook mogelijk op ons terras en kan van dinsdag t/m zondag.

Brasserie 6

Bezoek onze gezellige Brasserie6 om uitgebreid à la carte te eten of geniet van een uitgebreide lunch of culinair diner met uw partner, vrienden en vriendinnen, familie of zakelijk gezelschap. 

Brasserie 6 is een moderne brasserie, geopend voor een kop koffie, een lunch, een high tea of een uitgebreid diner.

Menukaart Reserveren

 

 

Museum café

Geniet van een hapje en een drankje in het gezellige museumcafé. In de zomermaanden kun je op het terras in de museumtuin genieten van een echt goede kop koffie of een heerlijke lunch.

In de museumlounge is het werk van onze artist in residence Henk Bouwman te bewonderen. Met zijn ruim vijf meter lange ‘Panorama van Zutphen’, kreeg hij landelijke bekendheid. Op donderdag- en zaterdagmiddag kun je Henk aan het werk zien aan zijn huidige meerjarenproject ‘De oude stad’ van 13.00 tot 16.00 uur.

In het Museumcafé kunt u dagelijks (maandag gesloten) terecht van 11.00 uur tot 17.00 uur voor een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker lunchgerecht.

 

Menukaart

Terras

Bezoek het gezellige terras Brasserie6 om uitgebreid à la carte te eten, maar ook voor een lunch of een cocktail met je partner, vrienden en vriendinnen, familie of zakelijk gezelschap.

Het ruime en zonnig terras heeft een indrukwekkend uitzicht op de oude Walburgiskerk. 

Lunchkaart