Culinair genieten in onze brasserie

Zeven dagen per week is deze gezellige brasserie geopend voor een kop koffie, lunch of diner. De eigentijdse kaart is zeer toegankelijk. Het ruime, zonnige terras mag zich met recht het mooiste terras van Zutphen noemen. Het uitzicht op de oude Walburgiskerk is geweldig. Fris? De terrasverwarming zorgt ervoor dat u toch lekker lang buiten kunt zitten.

 

Brasserie 6

Bezoek onze gezellige Brasserie6 om heerlijk te genieten van een uitgebreide lunch of culinair diner met je partner, vrienden en vriendinnen, familie of zakelijk gezelschap. 

Brasserie 6 is een moderne brasserie, geopend voor een kop koffie, lunch, high tea of uitgebreid diner.

Menukaart

Reserveren

 

 

 

Museum café

Geniet van een hapje en een drankje in het gezellige museumcafé. In de zomermaanden kun je op het terras in de museumtuin genieten van een echt goede kop koffie of een heerlijke lunch.

In de museumlounge is het werk van onze artist in residence Henk Bouwman te bewonderen. Met zijn ruim vijf meter lange ‘Panorama van Zutphen’, kreeg hij landelijke bekendheid. Op donderdag- en zaterdagmiddag kun je Henk aan het werk zien aan zijn huidige meerjarenproject ‘De oude stad’ van 13.00 tot 16.00 uur.

In het Museumcafé kun je van dinsdag tot en met zaterdag terecht van 11.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur voor een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker lunchgerecht.

Terras

Bezoek het gezellige terras Brasserie6 om uitgebreid à la carte te eten, maar ook voor een lunch of een cocktail met je partner, vrienden en vriendinnen, familie of zakelijk gezelschap.

Het ruime en zonnig terras heeft een indrukwekkend uitzicht op de oude Walburgiskerk.