Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen heeft een restaurant en een museumcafe. Voor een uitgebreide lunch of een culinair diner. Bezoek het gezellige Brasserie 6 om uitgebreid à la carte te eten. Geniet van een uitgebreide lunch of culinair diner met uw partner, vrienden en vriendinnen, familie of zakelijk gezelschap.

Wij zijn geopend!

Wij zijn erg blij om te mogen aankondigen dat ons restaurant weer volledig is geopend, natuurlijk wel allemaal volgens de richtlijnen van het RIVM. zo mogen er maar 4 personen aan een tafel zitten en hanteren wij nog steeds de 1,5 meter afstand. Zo kunnen wij al onze gasten een prettig verblijf bieden. 
We kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen in ons restaurant! 

 

Bekijk hier de menukaart

Brasserie 6

Bezoek onze gezellige Brasserie6 om uitgebreid à la carte te eten of geniet van een uitgebreide lunch of culinair diner met uw partner, vrienden en vriendinnen, familie of zakelijk gezelschap. 

Brasserie 6 is een moderne brasserie, zeven dagen per week geopend voor een kop koffie, een lunch, een high tea of een uitgebreid diner.

 

 

Museum café

Geniet van een hapje en een drankje in het gezellige museumcafé. In de zomermaanden kun je op het terras in de museumtuin genieten van een echt goede kop koffie of een heerlijke lunch.

In de museumlounge is het werk van onze artist in residence Henk Bouwman te bewonderen. Met zijn ruim vijf meter lange ‘Panorama van Zutphen’, kreeg hij landelijke bekendheid. Op donderdag- en zaterdagmiddag kun je Henk aan het werk zien aan zijn huidige meerjarenproject ‘De oude stad’ van 13.00 tot 16.00 uur.

In het Museumcafé kunt u dagelijks (maandag gesloten) terecht van 11.00 uur tot 17.00 uur voor een heerlijke kop koffie met gebak of een lekker lunchgerecht.