Zakelijk

Vergaderzalen

Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen beschikt over twee historische Stijlkamers die u kunt reserveren voor een vergadering in een stijlvolle vergaderruimte. Naast twee Stijlkamers, beschikt het hotel ook over een sfeervol restaurant. Brasserie 6 is geschikt voor het organiseren van een bijzondere receptie, maar ook voor een zakelijke lunch of een uitgebreid diner. Er zijn tal van mogelijkheden om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Combineer een vergadering of seminar met een hotelovernachting. Bekijk de mogelijkheden van zakelijke arrangementen.

 

Bekijk vergaderzalen

Vergaderarrangementen

In de vergaderarrangementen van Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen zitten alle gewenste services die u nodig heeft om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. De prijs van de vergaderarrangementen wordt opgesteld volgens vaste vergadertarieven. Boek bijvoorbeeld een arrangement inclusief lunch en diner. Het is ook mogelijk om een groepsreservering te maken bij Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen.

Bekijk vergaderarrangementen

Vergaderformulier

Wilt u meer weten over de vergaderarrangementen van Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen, heeft u behoefte aan advies op maat of wilt u vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met de medewerkers van Hampshire Hotels voor meer informatie over zorgeloos vergaderen in de Achterhoek.

Vraag een vergadering aan