Hotel & Omgeving

Kom je samen met je partner naar Zutphen voor een lange fietstocht of een romantisch weekendje weg, hebben jullie een actieve familievakantie in de Achterhoek gepland of ga je met vrienden of vriendinnen naar de Hanzestad om te shoppen? Dan is Hampshire Hotel - ’s Gravenhof Zutphen een sfeervolle uitvalsbasis voor een prettig verblijf in de Hanzestad. In het hotel komt de historie je tegemoet met architectuur en schilderijen uit de zeventiende eeuw: ook als je de deur van het hotel opent sta je direct tussen de oude gebouwen. Dwaal door kronkelende straten en steegjes en bezoek af en toe een indrukwekkend gebouw zoals de beroemde Sint Walburgiskerk.

Musea Zutphen

Het Stedelijk Museum Zutphen is een cultuurhistorisch museum dat de geschiedenis van Zutphen en de Graafschap (de huidige Achterhoek) verzamelt en op originele wijze in beeld brengt. Ontdek 'Het Verhaal van Zutphen', een van de oudste steden van Nederland, aan de hand van bijzondere objecten uit de museale, archeologische en archiefcollecties.  

Museum Henriette Polak is hét museum voor modern-klassieke schilder- en beeldhouwkunst in Nederland. Maak in dit museum kennis met mecenas Henriette Polak en de kunstenaars uit de kerncollectie zoals topstukken van Wim Oets, Arie Schippers, Charlotte van Pallandt en Kees Verwey.

 

Informatie Museum

Het Stedelijk museum vind je direct naast het Hampshire Hotel 's Gravenhof Zutphen.

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 uur - 17.00 uur.

Website Musea Zutphen

X

Boek nu en ontvang 10% korting

Boek nú en ontvang 10% korting op uw overnachting inclusief het ontbijt op elk gewenst kamertype.

Boek nu