Museumweek - Flitsverhalen in Musea Zutphen

1 april 2023 - 7 april 2023

1, 2 en 7 april 2023 bij Musea Zutphen

Open je wereld tijdens de Nationale Museumweek. Voor één (museum)week mogen Museumkaarthouders hun kaart aan een ander uitlenen. Ook bij Musea Zutphen! Met inspirerende flitsverhalen vanaf 1 april die je op toegankelijke wijze kennis laten maken met de collecties van Musea Zutphen.

Flitsverhalen

Tijdens de Museumweek tref je op zaterdag 1, zondag 2 en vrijdag 7 april, tussen 11 en 13 uur op verschillende plaatsen in het Stedelijk Museum Zutphen en het Museum Henriette Polak een rondleider aan. Ieder van hen geeft een toelichting bij een of meer objecten uit de vaste collectie. In een uur hoor je zo de verhalen van minimaal 4 verschillende objecten en kun je op je eigen gemak de rest van de musea bekijken!

Leen een Museumkaart (uit)

Van 1 t/m 7 april 2023 hebben kaarthouders de mogelijkheid deze uit te lenen aan een ander. Zo kan iedereen proeven wat Museumkaarthouders onbeperkt beleven! Met de Museumkaart bezoek je gratis 450 musea. Musea hoeven in deze week níet te controleren op welke naam de kaart staat. Men moet wel de échte kaart laten zien, dus geen kopie of foto, en de kaart is geldig voor 1 persoon.

Data: zaterdag 1, zondag 2 en vrijdag 7 april 2023

Tijd: 11.00 tot 13.00 uur

Prijs: Deelname aan de flitsverhalen zit bij de toegangsprijs inbegrepen. Toegang is gratis met een (geleende) museumkaart.

Reserveren is niet nodig.

Evenementen in Zutphen